Avondvierdaagse

Omnisport organiseert jaarlijks ook de Benschopse Avondvierdaagse.

De volgende Avondvierdaagse wordt georganiseerd van 31 mei – 4 juni 2021, onder voorbehoud van de door de overheid te nemen besluiten mbt het organiseren van evenementen.

Stichting Omnisport start maandag met de Avondvierdaagse bij Sporthal De Bosrand . U kunt meedoen 1,2,3,4 of zelfs 5 dagen met de route van 5 km of de route van 10 km. Inschrijfkosten bedragen voor 1 dag 2 euro, 2 dagen 3 euro, 3 dagen 4 euro en 4/5 dagen 5 euro. De inschrijving start maandag om 18.15 uur en vanaf 18.30 uur kunt u gaan wandelen. De organisatie gaat proberen om u via de website www.afstandmeten.nl op de hoogte te houden van de routes via facebook. Like dus onze facebookpagina en wordt op de hoogte gehouden van de te lopen route en geniet na van de gezellige foto’s gemaakt tijdens de route.